Søk
var returnUrl = webHelper.GetRawUrl(Context.Request);
All Categories
  Menu Close

  Wilwood

  Wilwood Engineering, Inc.

  Wilwood engineering designer og producerer high-performance skivebremsesystemer. 
  Siden virksomhedens start i 1977 af Bill Wood, har vi udviklet en betydelig matrix af bremsekomponenter og teknik, som gør det muligt for os hurtigt og pålideligt at oprette bremsesystemer til næsten enhver anvendelse. Vores kerneevne er den hurtige udvikling af specialdesignede bremsesystemer.
  Ud over at designe og fremstille bremser til alle typer konkurrencedygtige motorsport, producere Wilwood også bremsesystemer og komponenter til landbrugsudstyr, industrielle applikationer, brugskøretøjer, snescootere, quads, motorcykler og militære køretøjer.

  Med hovedkvarter i Camarillo, Californien, beskæftiger Wilwood cirka 250 ansatte. Vores lager af bremsekalibre strækker sig fra de små kalibre som bliver brugt ved go-karts og let industrielt arbejde, og hele vejen op til kraftigt og originale udstyrsbremser til det amerikanske militærs Humvee.

  Wilwood er i overensstemmelse med ISO 9000 og har lang erfaring med at opretholde kvalitetsniveauer på 100 ppm eller mindre for originale udstyrsproducenter.

  Sorter etter

  Bremse proportionerende ventil - Bremse fordelingsventil - Wilwood

  1.00155.03-260-8419
  €63,77 inkl mva

  Master cylinder 0.625" - Wilwood

  1.00155.03-260-6087
  €104,04 inkl mva
  Filters Close